El cinema i la literatura ens parla de les gran gestes, i fets que van passar en temps remots, però... I que menjaven aquets grans reis i cavallers? Amb aquest taller us ensenyarem el que menjaven rics i pobres, ho cuinareu, i tots plegats ens farem un tiberi digne de Jaume I. I alhora, sense allunyar-nos dels fogons, aprofitarem per endinsar-nos en una cuina medieval i experimentar de primera mà els problemes per cuinar amb els estris d’aquella època.
- Explicar les diferències en l’alimentació entre el segle XIII i l’actualitat.
- Cuinar amb receptes diferents i descobrir aliments que estan en desús.
- Experimentar l’esforç de cuinar amb menys recursos.
De 6 a 15 persones, a partir de 10 anys.
- Cadires per a totes les persones participants.
- 2 taules per a col·locar-hi els materials + Taules suficients per a treballar els participants
- 2-3 punts de llum, com a mínim.
- Es recomana disposar d'un punt d'aigua a prop.
No és necessària cuina equipada. El taller inclou tots els estris necessaris.
Dinamitzat per l’Anna Gasull Baldrich, Llicenciada en Història (especialitat en Història de l’Alimentació), i Chef titulada.